935811488
Office: C5b/064

Sóc llicenciada en Biologia (2005 UAB) i Màster en Comunicació Científica i Ambiental (2007 UPF). Des del 2011 sóc la Responsable de Comunicació del CREAF. Entre les meves tasques cal destacar la definició de l'estratègia de comunicació del CREAF (el Pla de Comunicació), l'elaboració de material institucional, la gestió de la comunicació interna i externa, el suport als investigadors del centre en la realització de workshops, seminaris i jornades tècniques, l'elaboració de plans de comunicació específics de comunicació per a projectes nacionals i internacionalso, o la gestió de bases de dades de públics d'interès. Des de la meva arribada al centre els CREAF s'ha dotat d'una nova pàgina web, d'un blog de notícies i de diferents canals a les xarxes socials. 

Durant la meva trajectòria professional he  treballat vinculada sempre a l'àmbit de la divulgació de la ciència i de la comunicació corporativa de centres de recerca. He format part de l'equip de monitors del Cosmocaixa - Barcelona (2006), he treballat com a redactora científica a l'Àrea de Comunicació de l'Hospital Clínic de Barcelona (2007) i al Centro Cochrane Iberoamericano, i he estat fent de promotora científica al GIRO Centre Tecnològic.

A més, he col·laborat amb el programa Els Matins de TV3 (temporada 2020), coordinant una secció sobre crisi climàtica i al programa de ràdio apiència de La Xarxa coordinant la secció de medi ambient i sóc sòcia de l' Associació Catalana de Comunicació Científica.