GERENT ADMINISTRATIU/VA (NOU PROCÉS)

Offer period: 
20 Mar 2019 to 3 Apr 2019
Offer ID: 19-007-00951Resolved

El CREAF precisa incorporar un/a Gerent Administratiu/va que, reportant directament al Director del centre, s’encarregarà de gestionar els recursos econòmics i humans de l’entitat, d’acord amb les normatives preestablertes per la Direcció i amb la missió de donar el suport necessari a les activitats de recerca del personal investigador.

TASQUES A REALITZAR

  1. Adequar les necessitats del centre a les possibilitats econòmiques d’aquest, actuant com a facilitador dels elements necessaris per portar a terme la funcionalitat del centre.
  2. Portar un control financer de les activitats i garantir que es dona la informació necessària pel control de cada projecte.
  3. Assegurar el correcte compliment de les obligacions comptables i tributàries del centre. Això implica la relació amb les entitats bancàries, així com el seguiment de l’ingrés dels recursos compromesos per la Generalitat de Catalunya a l’inici de cada exercici.
  4. Dirigir el personal de suport actuant com a responsable dels recursos humans.
  5. Aplicar les correctes polítiques de compres i inversions a fi de proveir dels mitjans necessaris a les línies d’investigació.
  6. Garantir a la Direcció la correcta presentació de totes les temàtiques vinculades a aspectes administratius.
  7. Confecció i seguiment de les auditories internes i de la gestió pressupostària.
  8. Definir, conjuntament amb l’equip científic, les necessitats d’espais, serveis, etc.
  9. Participar en l’Equip de Direcció del centre, i, per tant, en totes les accions previstes pel mateix.

REQUISITS NECESSARIS

  1. Llicenciatura/grau en Ciències Empresarials, Econòmiques, ADE o similar, amb experiència en gestió al front d’entitats de caràcter similar, preferentment en un entorn científic i de recerca.
  2. Professional pragmàtic/a, resolutiu/va i amb capacitat de decisió.
  3. Imprescindible domini del català, castellà i anglès.
  4. Formació i/o coneixements específics en matèries com la Llei de Contractes del Sector Públic, règim administratiu, Llei de la Ciència, coneixements de propietat industrial i intel·lectual.
  5. Experiència en entorns on s’hagi de tenir relació amb l’Administració Pública.

PROCÉS DE SELECCIÓ
Els/les candidats/es hauran d’enviar un currículum i una carta de motivació al correu laboral@creaf.uab.cat, indicant la referència d’aquesta oferta. El termini per acceptar les sol·licituds finalitzarà el proper 3 d’abril de 2019 a les 14:00 hores.

Send your application to: