Sala d'actes INS La Garrotxa
Carretera de Riudaura, 110
Olot
España
Dirección de contacto: 
eva.calmp@gencat.cat
Teléfono: 
972264666
Cómo llegar: 

Situació actual, resultats dels seguiments i propostes de gestió de la papallona del boix a Catalunya

Jueves, Noviembre 29, 2018 de 8.45 a 14 h

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s contactant amb: Sra. Eva Calm (Tel.: 972 26 46 66 – A/e: eva.calmp@gencat.cat)
També us podeu inscriure a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat

 

Els dos darrers anys, la papallona del boix (Cydalima perspectalis) ha provocat seriosos danys als boixos ornamentals i a les boixedes naturals de la Garrotxa i de les comarques veïnes fins al punt que es creu que molts boixos tenen molt compromesa la seva supervivència. La invasió avança irremeiablement pel territori català i el pronòstic és que s’estengui arreu on hi ha presència de boix.

La jornada pretén exposar com s’ha produït aquesta invasió a Catalunya, donar a conèixer els resultats dels seguiments efectuats durant el 2018 i, alhora, informar de la situació a Europa i de les iniciatives que es proposen. 

La jornada va especialment adreçada a tècnics responsables d’espais verds urbans (parcs i jardins), a gestors d’espais naturals, a especialistes d’empreses de control de plagues i també a tota aquella persona que vulgui aprofundir en la dinàmica natural d’aquesta invasió biològica.

 

Documentos: 
application/pdf jornada_papallona_boix_olot.pdf

Organizado por: 
Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT)
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa