935812970
Oficina: C5b-032
Sóc llicenciat i doctor en Biologia per la Universitat de Barcelona i actualment catedràtic d’Ecologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

He investigat sobre hidrologia i biogeoquímica d’ecosistemes forestals, sobre transport d’aigua en plantes llenyoses i sobre incendis forestals.

Actualment, m'interessen sobretot les interaccions tròfiques en comunitats d’artròpodes terrestres. En particular, pretenc poder arribar a establir la xarxa tròfica d’aquestes comunitats. La metodologia que utilitzo inclou experiments de camp, modelització i anàlisi de dietes mitjançant tècniques com els isòtops estables i la identificació de fragments d’ADN de preses a l’intestí dels depredadors. La meva docència inclou cursos d’ecologia i de modelització.

L’any 2006 vaig publicar un llibre de text que combina aquestes dues temàtiques, Ecología con números, junt amb en Jordi Martínez-Vilalta.

Interessos

Interaccions tròfiques en comunitats d'artròpodes, Us d'isòtops estables per a l'estudi de dietes, Us de l'ADN per a l'estudi de dietes