935814664
Oficina: C5/1074

Sóc doctor en Biologia, i el coordinador científic del CREAF. Estic per tant implicat en afavorir la col·laboració científica interna, en el desenvolupament, avaluació i suport a la coordinació de projectes i licitacions, i a mantenir contactes amb centres de recerca, PIMES, ONGs i entitats governamentals, tant nacionals com internacionals.

Estic també interessat en la cooperació internacional i vaig ser l'IP del projecte MENFRI (EC, INCO; per estimular la innovació forestal mediterrània), que va donar peu a una ONG, the NODE, la qual forja consorcis pioners per superar reptes complexos al desenvolupament.

He participat en altres projectes del CREAF sobre resiliència i gestió dels boscos enfront del canvi global des del projecte MONTES-Consolider, on vaig consolidar la meva experiència com a coordinador iniciada com a investigador postdoctoral a l'CEF-UQAM, Canadà. Allà també vaig continuar amb la meva principal línia de recerca sobre la variació temporal i heterogeneïtat espacial dels ecosistemes.

A través de diferents comunitats d'invertebrats del sòl, he estudiat (i segueixo) la dinàmica de les estepes i boscos espanyols, els boscos de Nova Zelanda, i els boscos i agro-ecosistemes canadencs. Les meves investigacions es reflecteixen en nombroses conferències i publicacions, tant científiques com divulgatives, a nivell nacional i internacional.

Interessos

Dinàmica dels ecosistemes, Heterogeneïtat espacial

Canvi global, Ecologia d'insectes

Recent publications under CREAF affiliation