935812700
Oficina: C5b/016

Sóc doctor, investigador del CREAF i professor titular d’Ecologia al Departament de Biologia Vegetal, Biologia Animal i Ecologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant la meva trajectòria científica, he treballat en diversos àmbits de l’ecologia forestal i animal, en sistemes àrids i semi-àrids d'arreu del món, i en comunitats de muntanya. Darrerament he centrat les meves activitats al Pirineu, liderant projectes relacionats amb els efectes que el canvi global pot tenir sobre la comunitat alpina, en relació a la seva distribució, a les interaccions entre les diverses espècies, i com la presència humana les modifiquen.

Finalment, lidero diversos projectes de ciència ciutadana, i participo en el desenvolupament de diverses eines que hi estan relacionades. He format part del Comitè Científic de l’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (Acció Biodiversitat) fins el 2014,i de l’European Mountain Research Advocacy Network de la Mountain Research Initiative (MRI) fins el 2016. Actualment formo part del Consell Assessor de l'Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC), soc el membre portaveu del CREAF a Euromontana, i soc el coordinador de la Network for European Mountain Research. 

Interessos

Ecological networks and global change, biodiversity of alpine systems, introduced and invasive species, effects of socioeconomic changes on biodiversity

Portal Faunacat, iNaturalist

Recent publications under CREAF affiliation