Espanya
Email de contacte: 
slinan@icm.csic.es
Enllaç de l'event: 
Más información i formulari d'inscripció

BioMARató - Platges amb vida: Gaudeix de la natura de la mà de la ciència ciutadana!

divendres, abril 30, 2021 a dilluns, maig 3, 2021

 

T’agradaria descobrir la biodiversitat sota l’aigua? Inscriu-te a la BioMARató! És una competició amistosa amb altres ciutats de la costa catalana.

Comença a l’abril amb la City Nature Challenge (CNC), una competició amistosa internacional d’observacions naturalistes on ciutats de tot el món competiran entre elles i continua a escala de Catalunya al llarg de l'estiu. En el cas de Catalunya, participaran les províncies de Barcelona, Girona i Tarragona amb la BioMARató. Guanyarà la província que aconsegueixi la quantitat més gran d’observacions d’éssers vius sota l’aigua, detectar més espècies invasores i rares o aconseguir el major nombre de participants. 

Participa pel teu compte o apunta’t a una de les activitats gratuïtes a la costa catalana (platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Costa Daurada i Costa Brava) 

  • Competició Catalunya: 1 juny - 30 setembre, 2021
  • Competició Mundial: 30 abril - 3 maig, 2021

Organitzada per Cos4Cloud, projecte Europeu en el qual participa l CREAF,  l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), Anèl·lides Serveis Ambientals Marins, Plàncton diving i Xatrac. 

 

 

 

 

Organitzat per: 
Cos4Cloud
ICM
Anèl·lides - Serveis ambientals
Plàncton diving
Xatrac