CREAF
Edifici C, Campus de Biociències (UAB)
08193 Cerdanyola del Vallès
Espanya
Email de contacte: 
lafabricadelsol@bcn.cat
Enllaç de l'event: 
Pàgina web de l'esdeveniment
Com arribar-hi: 

A la recerca de proves - Visita al CREAF

dimarts, gener 28, 2020

El cicle d’activitats de la Fàbrica del Sol “Ens mou l’emergència” engega una visita al CREAF, a Bellaterra, on l'equip multidisciplinari contribueix a l’estudi de la biodiversitat, el funcionament dels ecosistemes i el canvi global, entre d’altres. Investigadores i investigadors d’aquest centre ens informaran de diversos elements que confirmen el canvi climàtic.

Una primera part de la jornada comptarà amb un equip d'investigadors del CREAF que ens explicaran com afecta el canvi climàtic a ocells i papallones. Tot seguit, els assistents faran una volta pel centre per, a la vegada que descobreixen el centre, entendre quina relació hi ha entre el canvi climàtic i els boscos, l'altre element d'estudi del CREAF.

Canviaran els boscos que coneixem avui en dia? Quin paper hi té el canvi climàtic?

Malgrat l’aparença d’estabilitat, els boscos estan vius i són mutables. Un bosc canvia al llarg del temps i respon al clima o a les pressions de l’activitat humana, a vegades, de manera dramàtica. Són sistemes especialment vulnerables al canvi climàtic. Ho descobrireu a través de l'art i amb diferents mòduls expositius fets per un equip de recerca del CREAF experts en boscos i canvi climàtic. 

 

L’activitat és gratuïta per als participants però comporta una despesa de diners públics. Si us plau, comproveu la vostra disponibilitat abans d’inscriure-us-hi. Les baixes poden provocar que les persones en llista d’espera no puguin aprofitar les vacants.

Cal inscripció prèvia en aquest enllaç

HORARI: 17:30a19:30

Organitzat per: 
Ajuntament de Barcelona