Search

Vídeo: El magnetisme entre l’escola Peramàs i el CREAF

Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.
Imatge del vídeo. Crèdit: Magnet.

El programa d’inclusió escolar Magnet llança el vídeo de presentació de l’aliança entre el CREAF i l’escola Peramàs. “Busquem preguntes que siguin interessants alhora per a la recerca del CREAF i per als nens i nenes a l’aula”, explica la formadora del programa, la Genina Calafell.

Des de l’any passat, el CREAF s’ha implicat en una aliança Magnet amb l’escola Peramàs de Mataró amb l’objectiu d’assolir l’èxit educatiu i una composició social més equilibrada a les seves aules. La natura serà el fil conductor per aconseguir-ho. “És interessant introduir la metodologia científica, el saber fer del CREAF com a centre d’excel·lència, en el dia a dia de l’escola” explica la Genina Calafell,

Per il·lustrar aquesta col·laboració, recentment s’ha publicat un vídeo que recull a la perfecció els objectius de l’aliança, tal i com indica el director de l’escola Peramàs, Joan Llorens: “tenim molt clar que sense curiositat no hi ha aprenentatge“.

Podeu recuperar el vídeo o veure’l a continuació:

L’aliança Magnet entre el CREAF i l’escola Peramàs compta amb el suport de la Fundació Bofill, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB i l’Ajuntament de Mataró.

Pel que fa a l’equip de persones del centre implicades, hi participen l’Anabel Sánchez i l’Eduard Pla (tots dos protagonistes del vídeo), José Luis Ordóñez, Pau Guzmán, Anna Ramon, Elena Fagín, Laura Blanquer, Andrea Vidal, Sara Marañón, Roberto Molowny i Diana Estop.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Alumnes participant en activitats d'Escoles Verdes. Font: CREAF
Notícies
CREAF

Vols convertir el teu alumnat en un equip científic? 

El DACC i el CREAF fem una crida als professors i professores de les Escoles Verdes de Catalunya. Oferim un paquet metodològic a les 800 Escoles Verdes del país perquè el seu alumnat pugui treballar en equip amb el CREAF. 

Grupo de participantes del encuentro del IPBES 'Marco de los Futuros de la Naturaleza', Sudáfrica. Autoría: IPBES
Notícies
Angela Justamante

El CREAF participa en una trobada de l’IPBES per debatre els escenaris futurs de la natura

El investigador del CREAF, Lluís Brotons ha participado en un encuentro organizado por la Plataforma Intergubernamental de Biodiversidad y Servicios Ecosistémicos (IPBES) en Sudáfrica. La jornada se centró en debatir cómo proyectar, evaluar y proteger el futuro de la naturaleza en relación a tres ejes: la naturaleza como cultura, como servicio para la sociedad y como un valor en sí misma.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia