Search

Grumets posarà en marxa un grup de treball sobre la interoperabilitat de dades en observatoris de ciència ciutadana

 Membres del CREAF i de la UAB, que conformen el grup de recerca Grumets, lideren una d’aquestes comunitats de treball creades en el marc del projecte europeu WeObserve. Per això, busquen col·laboracions de tota mena per a participar-hi. La comunitat es presentarà durant la 2a Conferència Internacional de la ECSA.

ECSA

Els propers 3, 4 i 5 de juny, Ginebra acollirà la 2a Conferència Internacional de l’ECSA (per les sigles en anglès d’Associació Europea de Ciència Ciutadana). Just després del congrés, el 6 de juny, se celebrarà el seminari Citizen Science Workshop Day, on el projecte WeObserve presentarà les seves tres primeres comunitats de pràctiques. El grup d’investigació consolidat Grumets , formta per personal investigador del CREAF i de la Universitat Autònoma de Barcelona, n’és un dels participants principals, a través del project Ground Truth 2.0, i liderarà una d’aquestes tres comunitats de pràctiques.

Aquesta esatarà basada en la interoperabilitat i estàndards per als observatoris ciutadans, i es convida a participar des d’autoritats públiques (locals, regionals, nacionals, UE), fins a organitzacions de la societat civil, grups de recerca i acadèmics, ciutadans i grups de treball en ciència ciutadana.

Aquestes comunitats de pràctiques han de servir per compartir informació i coneixements sobre temes clau relacionats amb els observatoris ciutadans i traslladar la ciència ciutadana al corrent principal de la gestió i la presa de decisions ambientals.

Podeu trobar més informació al web de Grumets.

INSCRIPCIÓ A LES COMUNITATS DE PRÀCTIQUES

 

Comparteix l'article!

Articles relacionats

La ginesta, que la veiem florida en aquesta imatge del 22 d'octubre a Barcelona, només hauria de tenir flors entre els mesos d'abril i juliol. Font: Elisabeth Llopart (Voluntària de RitmeNatura)
Notícies
Gerard Gaya

Plantes d’arreu de Catalunya floreixen i fructifiquen també a la tardor a causa de la calor dels darrers mesos

La temperatura de setembre i octubre, molt més càlida del que és habitual per l’època de l’any, ha modificat els cicles naturals de moltes espècies, substituint l’inici de la tardor per una “segona primavera”. Ha tornat a brotar vinya del Penedès i el Garraf, s’ha retardat la caiguda de les fulles d’alguns arbres de fulla caduca i han florit per segona vegada multitud de plantes silvestres i arbres fruiters des de les Terres de l’Ebre fins a la Catalunya Nord.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia