Search

El CREAF formarà gent de Burkina Faso en convocatòries internacionals de recerca

Una delegació del CREAF viatjarà properament al país centre-africà per oferir formació en centres de recerca i universitats sobre com sol·licitar competitivament convocatòries de recerca internacionals de la UE.

Ouagadougou
La Gran Mesquita de Ouagadougou. Autor. C. Hugues, Flickr (CC BY-SA 2.0)

Del 10 al 15 de desembre tres membres del CREAF, l’Anabel Sánchez, en Lluís Pesquer i l’Olga Roig, visitaran la capital de Burkina Faso, Ouagadougou, per començar a desenvolupar un projecte encarregat per la Delegació de la Unió Europea a Burkina Faso, dins el Servei de Cooperació EuropeAid. Anteriorment ja s’havia col·laborat amb membres de la Delegació en els projectes BeWater i WaterInnEU.

L’objectiu principal és oferir formació als centres d’investigació i universitats burkineses sobre com preparar propostes de convocatòries per a projectes internacionals de la UE. “Sovint no estan familiaritzats amb les formes ni els requeriments que la UE demana, i aquesta formació i el posterior assessorament ha de servir perquè puguin entrar competitivament a l’hora de demanar aquests projectes”, explica Lluís Pesquer, investigador del projecte.

Durant el curs, “les temàtiques que es tractin mitjançant tallers seran variades, però és cert que se centraran en temes com el canvi global, l’adaptació i mitigació del canvi climàtic, la gestió dels recursos hídrics, les tecnologies de teledetecció; temes en els que nosaltres hi treballem”, comenta Anabel Sánchez.

Comparteix l'article!

Articles relacionats

Notícies
Anna Ramon

El viatge cap a l’impacte social de la ciència del CREAF

En l’actualitat, els desafiaments socioambientals als quals hem de fer front són cada vegada més urgents, i la recerca en canvi climàtic i natura que es realitza dins de CREAF no pot ignorar aquesta realitat. Hem de comprendre com la nostra recerca ha servit per millorar l’acció política, la consciència social i la gestió del territori, i mirar com fer-ho encara amb més força i amb més abast.

Hem canviat la versió del Wordpress. Per llegir entrades anteriors al 2020 en els diferents idiomes (català, castellà o anglès), ves a la portada del blog, escull l'idioma amb el selector del menú superior i cerca l’entrada a la barra de la lupa.

Dona’t d’alta al Newsletter per rebre totes les novetats del CREAF al teu e-mail.

Ajuda'ns a moure

l'ecologia