Els programes de formació del CREAF pretenen atreure candidats i candidates d'alt perfil amb la visió de desenvolupar líders d'investigació. El CREAF pot oferir-vos un futur ric en oportunitats i creixement a nivell professional, i les habilitats úniques que us ajudaran a convertir-vos en una investigadora o investigador de rellevància i èxit.

 

Gràcies pel vostre interès en el CREAF. Hi ha diverses maneres d'estudiar amb nosaltres en l’entorn estimulant que implica una investigació multidisciplinària:

Programa de Beques d’Estiu del CREAF 2021

EXPLORA!

Deixa que et piqui el cuquet de la recerca! Primer Programa de Beques d'Estiu al CREAF.

Busquem estudiants universitaris que vulguin ser protagonistes d’una nova generació d’ecologistes. Viu dos mesos (entre Maig i Octubre de 2021) amb els nostres investigadors, fent treball de camp, treball de laboratori, viatjant aprenent sobre bases de dades. Aquesta experiència serà un punt d’inflexió en els teus estudis, volem inspirar-te cap a un futur en la ciència i ecologia

A qui va dirigit el programa?

La beca s’adreça a estudiants universitaris amb talent de qualsevol nacionalitat en un curs avançat de llicenciatura.

Quan es durà a terme?

Els participants tindran l’oportunitat de treballar colze a colze amb investigadors del CREAF durant dos mesos entre maig i octubre de 2021*.

Què inclou la beca?

Els estudiants rebran 2.000€ i si es justifica degudament, les despeses de viatge de fins a 200€. L’assegurança mèdica va a càrrec de cada estudiant.

Com es farà la selecció?

Les sol·licituds seran avaluades segons el currículum, les qualificacions acadèmiques i la carta de motivació.

Al març, ens posarem en contacte amb tots els candidats per fer-los saber si han estat guardonats amb alguna de les beques o no. Els quatre candidats seleccionats escolliran (seguint l’ordre resultant del procés de selecció) el projecte de recerca al qual s’incorporaran durant la seva estada de dos mesos entre els proposats pels investigadors del CREAF.

Com puc presentar-me?

Els sol·licitants han d’adjuntar el seu currículum vitae, les seves qualificacions acadèmiques i una carta de motivació (màxim 500 paraules) en format PDF, emplenant el següent formulari abans del 31 de Març de 2021

Descarrega el formulari

En cas que trobeu algun problema en el procés de sol·licitud o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb t.rosas@creaf.uab.cat.

Llista de projectes potencials

El CREAF ofereix una àmplia varietat de projectes científics: alguns treballaran amb l’anàlisi de dades d’investigació, altres realitzaran excursions per observar amfibis i fer un atles, en dues propostes podeu seguir l’evolució de les comunitats d’artròpodes, altres descobriran els paisatges de Doñana i altres viatjaran a Eivissa per descobrir l’impacte d’una serp invasora.

 1. Agri-ecological measures to enhance pollinator and natural enemy diversity in apple orchards. Dr. Jordi Bosch and Dr. Anselm Rodrigo.
 2. Cascading ecological consequences of a rapidly spreading snake invasion for native communities on a Mediterranean island ecosystem. Host: Dr. Oriol Lapiedra.
 3. Collecting data and creating the atlas of the amphibians of the natural park of Aiguamolls de l'Empordà. Dr. Sandra Saura Mas.
 4. Drought effects over soil arthropod communities and feed-backs to organic matter decomposition in a Mediterranean forest. Dr. Guille Peguero and Dr. Josep Peñuelas.
 5. Endangered and protected flora of the mediterranean basin coast: knowledge and management actions. Dr. Sandra Saura Mas.
 6. Exploring forest resilience to climate change-induced extreme events and disturbances. Dr. Franscisco Lloret.
 7. Heating up the world: the effects of global warming on the water cycle and the N-P-K cycles in Arctic basins. Estela Romero.
 8. Nutrient availability and body size abundance distributions of oribatid mites in tropical rainforests. Dr. Guille Peguero, Dr. Josep Peñuelas and Laura Márquez.
 9. Permafrost nutrient cycling in a warming world. Dr. Olga Margalef, Dr. Oriol Grau and Dr. Josep Peñuelas.

 

Calendari

 • Març: Convocatòria oberta
 • Abril: Selecció dels estudiants i comunicació dels resultats.

Resolució

 • Maig-Oct: Desenvolupament del programa de beques d'estiu *
 • Novembre 2021: Avaluació del Programa*

* D'acord amb l'estat de la pandèmia COVID, les dates de l'estada podran flexibilitzar-se d’acord comú entre l’investigador o investigadora i l'estudiant.